U20 Dünya Kupası Trabzon'da

Türkiye'de 21 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası'nda maçlarda kullanılacak topun maketi görücüye çıktı.Trabzon, İstanbul, Rize, Bursa, Antalya, Gaziantep ve Kayseri'de yapılacak ve Türkiye’nin, grupta ilk maçını 22 Haz

U20 Dünya Kupası Trabzon'da

Türkiye'de 21 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası'nda maçlarda kullanılacak topun maketi görücüye çıktı.

Trabzon, İstanbul, Rize, Bursa, Antalya, Gaziantep ve Kayseri'de yapılacak ve Türkiye’nin, grupta ilk maçını 22 Haziran'da El Salvador ile Trabzon Avni Aker Stadı'nda oynayacağı müsabakalarda kullanılacak topun 2.5 metre çapındaki maketi Atatürk Alanı’nda belediye eksi binası önünde görücüye çıktı. Trabzonlular makete ilgi gösterirken,  turnuvada şampiyon olan takıma verilecek kupa ise 18 Mayıs Cumartesi günü Meydan Parkı’nda saat 13.00’de düzenlenecek törenle futbolseverlere tanıtılacak. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel