TV'de Hacıosmanoğlu şakası

Her haftanın ilk günü Çay TV ekranlarında yayınlanan “Trabzonspor’a Bakış” adlı programda bu hafta izleyicilere ve program sunucu Halil İbrahim İleli’ye telefon şakası yapıldı.Trabzon basınında polis adliye muhabiri olarak görev yapan Haber61.net eski muh

TV'de Hacıosmanoğlu şakası

Her haftanın ilk günü Çay TV ekranlarında yayınlanan “Trabzonspor’a Bakış” adlı programda bu hafta izleyicilere ve program sunucu Halil İbrahim İleli’ye telefon şakası yapıldı.

Trabzon basınında polis adliye muhabiri olarak görev yapan Haber61.net eski muhabiri, Şükrü Üçüncü programın diğer konuğu Cevat Kol ile program öncesinde anlaşarak telefon ile canlı yayına bağlanarak Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun sesini taklit etti. Bu esnada hiç beklemediği konuğun sesini telefondan duyan Halil İbrahim İleli bir anda başkana soru sormaya başladı.

Muhabir Şükrü Üçüncü telefonu kapattıktan bir süre sonra tekrar geri arayarak başkanın kendisi olduğunu ifade etmesinin ardından şaka olduğu ortaya çıktı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel