Tutuklu eşlerine başbakan'dan müjde

 Ceza evlerinde işledikleri suçların cezasını çeken mahkumlara Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan aile müjdesi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan katıldığı bir televizyon programında ceza evinde kalanların eşleriyle birlikte 24 saat beraber kalarak ihtiyaçları

Tutuklu eşlerine başbakan'dan müjde

 

Ceza evlerinde işledikleri suçların cezasını çeken mahkumlara Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan aile müjdesi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan katıldığı bir televizyon programında ceza evinde kalanların eşleriyle birlikte 24 saat beraber kalarak ihtiyaçlarını karşılaya bileceğini söyledi.

Erdoğan,”Yeni dönemde içerideki mahkumlarla ilgili olarak, belki buna tutukluyu da dahil edebiliriz, görüşmelerde belli sürede eşler birbirleriyle belki 24 saat cezaevi dışında belli yerlerde hazırlanan odalarda görüşebilecekler. Türkiye'de böyle bir uygulama yok. İlk defa bu uygulamayı biz başlatacağız. Eşiyle bir araya gelmesine imkan vereceğiz. 'Aile görüşmesi' olacak.”dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler