"Türkiye'nin hızını kimse kesemez"

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta, seçim çalışmalarını Trabzon’un Ortahisar ve Vakfıkebir ilçelerinde sürdürdü. “PROJELERİMİZ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta Trabzon’un Ortah

"Türkiye'nin hızını kimse kesemez"

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta, seçim çalışmalarını Trabzon’un Ortahisar ve Vakfıkebir ilçelerinde sürdürdü. 

“PROJELERİMİZ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta Trabzon’un Ortahisar ilçesinde 2. El Otopazarı, Avrasya Pazarını ziyaretinin ardından Gündoğdu, Geçit, Doğançay, Ağıllı, Ayvalı, Yeşilhisar, Fatih Sultan mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Akşam saatlerinde de Vakfıkebir’in Ballı mahallesinde hemşerileri tarafından büyük sevgi seli ile karşılanan Balta “Biz tüm adaylar olarak projelerimiz gerçekleştirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Milletvekili olduktan sonra da daha çok çalışacağız. Projelerimizi gerçekleştirmek için uyumak bizlere haram olsun. Bu emaneti bizlere teslim eden milletimi adına karar vereceğiz. Onların vekilleri olacağız onlar adına kararlar vereceğiz. Bu güne kadar hiçbir zaman onların boyunlarını büktürmedim, bundan sonrada onların anlı açık başı dik olmaları için bir milletvekili tablosu çizeceğiz. Dört yılın sonunda da yaptığımız projelerle Allah razı olsun dedirteceğiz. Hep beraber mutlu olacağız ve hep beraber sevineceğiz. Bizlerde yaptığımız proje ve hizmetlerle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza çok güzel hizmetler yapmanın mutluluğunu tadacağız. Ben iddialı insanım ama alt yapısı olmadan hiçbir şeyi iddia etmem. Seçime 14 gün kaldı. Trabzon’un her yerinden baktığımız zaman bizin 6 milletvekili alma şansımız çok yüksek. İnşallah sandığa güçlü bir şekilde yansıdığı zaman hem Trabzon hem de tüm ilçeler kalkınacak” dedi.

“TÜRKİYE’DE, İSTKRARIN TEMİNATI AK PARTİ’DİR”

Bütün hemşerilerimize birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içersinde bu seçimin geçmesi için onlarında katkılarını beklediğini ifade eden Milletvekili adayı Muhammet Balta; provokasyonlara karşıda bütün milletimizin duyarlı olmasını istedi. Balta, Türkiye bir hukuk devletidir. Ne polisin ne de askerin yapacağı görevleri hiçbir kimsenin sorumluluk bilinciyle hareket etmemesi lazım. Bizim görevimiz gerginlik yaratmak değil gerginlikleri azaltıcı, toplumu birleştirici kardeşlik doğumları eken yapıda olmamız lazım. Çok daha güzel günler bizleri, Trabzon’u ve Türkiye’yi bekliyor. Türkiye’nin hızını kimse kesemez. Türkiye üzerinde oynanan oyunların herkes farkındadır. Paralel ihanet şebekesinin Türkiye’de yaptığı çalışmalar ki küresel güçlerle oyun kurmaya çalışıyorlar. Türkiye’de, istkrarın teminatı olan AK Parti hükümetini alaşağı etmek istiyorlar. 9 seçimdir yenilgiye doymadılar, onlara bu yenilgiyi tattıran milletimizdir. Artık eski Türkiye’de değiliz yeni Türkiye her şeyin farkındadır. 7 Haziran seçimlerinde milletimiz istikrara oy verecek. Milletimiz hizmete destek verecek. 2023 vizyonu için yeni Türkiye’ye oy verecek. Milletimiz bütün bu oyunları sandıkta bozacaktır. Daha önce bir birlerine düşman olan muhalefet partilerinin şuan kardeş olduklarını görüyoruz. Aynı zamanda paralel yapının HDP’nin peşine kuyruk olduğunu görüyoruz. Sonuç olarak milletimiz bunları görüyor ve istikrarın yanında olduğunu ve AK Parti Hükümetine destekleri her geçen gün artarak devam ediyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler