Türkiye 1. Furkan Trabzon'da

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen Erkekler Hafızlık Yarışmasında Türkiye birincisi olan Arsin Yeşilyalı Erkek Yatılı Kuran Kursu öğrencisi Furkan Pakih, Trabzon Havalimanı'nda coşkuyla karşılandı. Pakih ve hocası Mustafa Öngel'i Trabzon Hava

Türkiye 1. Furkan Trabzon'da

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen Erkekler Hafızlık Yarışmasında Türkiye birincisi olan Arsin Yeşilyalı Erkek Yatılı Kuran Kursu öğrencisi Furkan Pakih, Trabzon Havalimanı'nda coşkuyla karşılandı. 

Pakih ve hocası Mustafa Öngel'i Trabzon Havalimanı'nda Yeşilyalı Belediye Başkanı Hüseyin Fidan, Arsin Müftüsü Paşa Bektaş, Yomra Müftüsü Mustafa Koç, Arsin Yeşilyalı Erkek Yatılı Kuran Kursu Müdürü Ahmet Özdemir, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve muhtarlar ile vatandaşlar karşıladı. 

Kuran kursu müdürü Ahmet Özdemir, yaptığı açıklamada, 30 yılda binin üzerinde öğrenci yetiştirdiklerini belirterek, ''Furkan, Kuran kursumuzun başarısına bir yenisini daha ekledi. Yarışma sonucunda Türkiye birincisi olan öğrencimizi ve hocası Mustafa Öngel'i kutluyorum. İlimize kazandırdıkları birincilikten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum'' dedi. 

Furkan Pakih, Diyanet İşleri Başkanlığının Kuran kursları öğrencileri arasında düzenlediği hafızlık yarışmasının 10 Ekimde Yalova'da yapılan Türkiye finalinde birinci olmuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel