"Türk milleti MHP’de saf tutacaktır."

MHP Trabzon Milletvekili aday adayı Şener Pul, Türkiye ve Trabzon’un kangren haline gelmiş sorunlarını, bilgi ve birikimleriyle Milliyetçi Hareket Partisi olarak tek ses tek nefes olarak sorunların hepsini çözmeye hazır olduğunu söyledi.Türkiye’nin bekası

"Türk milleti MHP’de saf tutacaktır."

MHP Trabzon Milletvekili aday adayı Şener Pul, Türkiye ve Trabzon’un kangren haline gelmiş sorunlarını, bilgi ve birikimleriyle Milliyetçi Hareket Partisi olarak tek ses tek nefes olarak sorunların hepsini çözmeye hazır olduğunu söyledi.

Türkiye’nin bekasının ve Türk milletinin birlik ve beraberliğinin büyük bir tehlike altında olduğunu, ekonomik sıkıntıların had safhaya ulaştığını söyleyen Şener Pul “Milletimiz kredi ve kredi kartlarına mahkûm edilerek borç batağına saplandı. Türkiye'nin üniter yapısı zedelendi. Çiftçi, köylü ve esnafımız çoktan umudunu yitirmiştir. İşsizlik had safhaya ulaşmıştır. Buna dayalı olarak aile içi huzursuzluklar artmış, boşanma oranları tavan yapmıştır. Eğitim seviyesi gün gün gerilemekte, öğrencilerimizin başarı düzeyi ise düşmektedir. Gerçekten milletimizi karşılıksız bir sevda ile severek hizmet eden okul müdürleri haksız ve hukuksuz olarak görevden alınmış, öğretmenler mutsuz edilmiş, bürokraside memleket çocukları sürgün edilmiştir” açıklamasını yaptı.

Türkiye'nin MHP’nin fikirlerine, siyasi duruşuna ve yönetimde söz sahibi olmasına her zamankinden daha çok ihtiyacı vardır diyen Şener Pul “Türkiye’de kamu düzeni ve kanun hâkimiyetini yeniden sağlamak, hırsızlık ve yolsuzlukları ortadan kaldırmak, hainlerin, bölücülerin belini kırmak için Türk milleti MHP’de saf tutacaktır." dedi.

Şener Pul “Bu milletin MHP’ye ihtiyacı, MHP’nim ise bu millete hizmet borcu var. Bu gün geldiğimiz noktada ülkemizin halini görüyoruz. Mevcut iktidarın teröre gösterdiği müsamaha, katliam gibi yaşanan iş kazaları, çiftçinin emeğinin karşılığını alamaması ve iflas eden dış politika MHP iktidarını kaçınılmaz hale getirmiştir. MHP, huzurun, birliğin ve kardeşliğin teminatıdır. Birlik ve kardeşlik isteyen herkesin partisidir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel