Türk fındığı Dubai'de

Fındık Tanıtım Grubu (FTG), Dubai'deki Gulfood 2015 Fuarı'nda Türk fındığını tanıttı. FTG'nin yazılı açıklamasında, Türk fındığının bilinirliğinin artırılması ve fındığın katkı maddesi olarak yer aldığı ürünlerdeki kullanımını teşvik etmek amacıyla yürütü

Türk fındığı Dubai'de
Fındık Tanıtım Grubu (FTG), Dubai'deki Gulfood 2015 Fuarı'nda Türk fındığını tanıttı.
 
FTG'nin yazılı açıklamasında, Türk fındığının bilinirliğinin artırılması ve fındığın katkı maddesi olarak yer aldığı ürünlerdeki kullanımını teşvik etmek amacıyla yürütülen tanıtım faaliyetlerinin devam ettiği belirtildi. 
 
Açıklamada, Fındık Tanıtım Grubu'nun dünyanın en büyük gıda ve içecek fuarlarından biri olarak değerlendirilen Gulfood 2015 Fuarı’na katıldığı vurgulanarak, "FTG bu fuara dördüncü kez iştirak etti. Bu sene yirmincisi düzenlenen fuara 87 ülkeden 4 bin 200 firma katılırken 5 gün boyunca süren fuarı 170 ülkeden yaklaşık 80 bin kişinin ziyaret ettiği belirtiliyor" ifadesi kullanıldı.
 
Tanıtımın çok faydalı geçtiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:
 
"FTG standında daha çok Arap Yarımadası, Ortadoğu ve Afrika ülkeleri ile Hindistan ve Pakistan gibi Asya ülkelerinden ziyaretçiler ile görüşmeler gerçekleştirildi. Fuarın ilk günü Ekonomi Bakanlığı Müsteşarı sayın İbrahim Şenel ve İhracat Genel Müdür Yardımcısı sayın Şaban Kaan Özdemir'in de ziyaret ettiği FTG standında, fındığın doğrudan çerez olarak tüketimini yaygınlaştırmak amacıyla ziyaretçilere 20 gramlık ambalajlarda kavrulmuş fındık ikram edildi. Türk fındığının üretiminden nihai ürüne girene kadar geçirdiği süreci anlatan tanıtım filminin de fuar süresince gösterimi yapıldı ve tanıtıcı broşürler ile Türk fındık ihracatçılarının iletişim bilgilerinin yer aldığı listeler dağıtıldı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel