Türk fındığı Almanya'da

 Fındık Tanıtım Grubu (FTG), Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenen ISM 2015 Fuarı'nda Türk fındığını tanıttı. FTG'den yapılan yazılı açıklamada, Türk fındığının bilinirliğinin artırılması ve fındığın katkı maddesi olarak yer aldığı ürünlerdeki kullanımını

Türk fındığı Almanya'da
 Fındık Tanıtım Grubu (FTG), Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenen ISM 2015 Fuarı'nda Türk fındığını tanıttı.
 
FTG'den yapılan yazılı açıklamada, Türk fındığının bilinirliğinin artırılması ve fındığın katkı maddesi olarak yer aldığı ürünlerdeki kullanımını teşvik etmek amacıyla FTG'ce yürütülen faaliyetlerin hız kesmeden devam ettiği belirtildi. 
 
Açıklamada, tanıtım faaliyetleri kapsamında FTG'nin Almanya’nın Köln şehrinde 45'incisi düzenlenen ve şekerleme sektörü açısından dünyanın en önemli etkinliklerinden biri olan ISM 2015 Fuarı'na 11'inci kez katıldığı ifade edilerek, şunlar kaydedildi:
 
"FTG standı ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekerken, Köln Başkonsolosu sayın Hüseyin Emre Engin ve Düsseldorf Ticaret Ataşesi sayın Hüsamettin Kılıçkaya tarafından da ziyaret edildi. Söz konusu fuara 65 farklı ülkeden bin 513 firma iştirak ederken, ziyaretçi sayısı ise 141 farklı ülkeden yaklaşık 37 bin kişi oldu. FTG standında ziyaretçilere 20 gramlık paketlerde kavrulmuş fındık ikram edilirken, Türk fındığının üretiminden nihai ürüne girene kadar geçirdiği süreci anlatan tanıtım filmi de fuar süresince gösterildi.
 
Ayrıca Türk fındığı ile ülkemiz fındık sektörüne ilişkin tanıtıcı broşürler ile Türk fındık ihracatçılarının iletişim bilgilerinin yer aldığı listeler dağıtıldı. FTG'nin bundan sonraki tanıtımları değişik ülkelerde aralıksız sürecektir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel