Türk düşmanları , mayın eşekleri!

Trabzon ili ve ilçelerinde yerel yönetimler kurultaylarının ilkini geçtiğimiz hafta Vakfıkebir ilçesinde başlatan Trabzon MHP İl başkanlığı ikinci kurultayını Beşikdüzü ilçesinde yaptı. Beşikdüzü Doğu Gözaçan kültür parkı anifsinde başlayan MHP kurultayın

Türk düşmanları , mayın eşekleri!

Trabzon ili ve ilçelerinde yerel yönetimler kurultaylarının ilkini geçtiğimiz hafta Vakfıkebir ilçesinde başlatan Trabzon MHP İl başkanlığı ikinci kurultayını Beşikdüzü ilçesinde yaptı. Beşikdüzü Doğu Gözaçan kültür parkı anifsinde başlayan MHP kurultayına MHP Milletvekili Koray Aydın, Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları yönetim kurulu üyeleri, CHP Beşikdüzü ilçe Başkanı Cemal Sezgin, Belediye Başkanı Ramis Uzun, Yeşilköy Belediye Başkanı Zülküf Dilli, Oğuz Belediye Başkanı Şakir Yenigün, CHP il genel meclis üyesi Ali Rıza Sezgin ve partililer katıldılar. İlk olarak konuşan İlçe başkanı Muhammet Angın Beşikdüzü ilçesinin tarihi süreci ile son yıllardaki küçülmesini, hizmet alamamasını, Hükümetin ve Belediyenin Beşikdüzü ilçesini köyleştirdiğini, 30 Mart 2014 yerel seçimlerini kazanarak bölgenin hizmet almasını mutlaka sağlayacaklarını söyledi.

 MAYIN EŞEKLERİ NEREYE VARACAK

“Hükümetin, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın sözlerine güvenmiyoruz, hatta akil adam diye görevlendirdiği 63 Mayın eşeğinin gezdikleri yerlerdeki sözlerini ve geçmişlerini de biliyor izliyoruz bizlerin bu eşeklerin Tayip Erdoğan’ın önünden giderek nereye varacaklarını merak ediyoruz. Bu mayın eşeklerinden Can Peker, Mustafa Aramağan, Cemal Uşşak, Nihal Bengisu Karaca, Celalettin Can, Yılmaz Erdoğan, Kadir İnanır, Oral Çalışlar, Doğu Ergil, Mithat Sancar, Murat Belge ve Hilal Kaplan’ı çok iyi tanıyor ve biliyoruz.  AKP, Türk Milletine düşman, Dinsiz, Komünist, Ateist, İmansız ne kadar insan varsa etrafına toplamış ülkenin bölünmesi için elinden ne geliyor ise yapıyor.  Suriye politikası tamamen yanlıştır. Bizler yakın tarihimizi çok iyi bilmeliyiz” dedi.
 
MAÇKA ÇIKARTMASI

Aydın Maçka’da da yerel kurultaya katıldı. Maçkaspor Sosyal Tesislerinde 150 civarında partilinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda ilk olarak ilçe başkanı Faruk Genç konuştu.  Genç “Son yıllarda ülkücü harekete karşı saldırılarda bulunulmaktadır. Allah’ın izniyle bu saldırılara yerel seçimlerde demokratik bir şekilde cevap vereceğiz” dedi. Aydın ise, “Türkiye’nin ekonomisi iyi durumda değildir. Başbakan Recep Tayip Erdoğan tersini söyleyerek milleti kandırıyor. Açılım süreciyle milleti oyalıyorlar. Ama milletimiz MHP iktidarıyla perde arkasında dönen gerçekleri öğrenecektir’’ dedi.

 SORUMLULUK TAŞIYAN BİR MİSYONUN DEVAMIYIZ

Son olarak kürsüye gelen Trabzon MHP Milletvekili Koray Aydın da, “Bugün burada tarihi bir gün yaşıyoruz, hepinizi hürmetle selamlıyorum. Görüyorsunuz Okyanus ötesi, AB Projeleri, Çözüm süreci, PKK’nın silah bırakma zırvaları ile Türk halkı oyalanıyor. Bizler bu oyunlara Allah’ın izni ile gelmeyeceğiz. Bizler ülkemiz adına sorumluluk taşıyan bir misyonun devamıyız'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel