Tüp Bebek bekleyenlere müjde

 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın Türkiye genelinde uygulayacağı Tüp Bebek Projesi kapsamında Akçaabat ilçesinde de başvurular kabul edilecek. Akçaabat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yaşar Bayraktar, yaptığı açıklamada, istenen şartl

Tüp Bebek bekleyenlere müjde

 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın Türkiye genelinde uygulayacağı Tüp Bebek Projesi kapsamında Akçaabat ilçesinde de başvurular kabul edilecek.
 
Akçaabat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yaşar Bayraktar, yaptığı açıklamada, istenen şartları taşıyan ailenin tespiti için çalışmalara başladıklarını ve 26 Ekim'de müracaatların sona ereceğini söyledi.
 
Bayraktar, hiç çocuğu bulunmayan, sağlık problemleri giderildiğinde çocuk sahibi olabileceği tıbben belgelenen, kendisi veya eşinin sosyal güvencesi olmayan 23-39 yaş arasındaki ailelerin, Akçaabat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na müracaat etmeleri gerektiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel