TÜİK'den Canlı'ya veda ziyareti

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Trabzon Bölge Müdürü iken TÜİK Tarım ve Çevre İstatistikleri Daire Başkanlığı’na atanan Sebahattin Sarı Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı’ya veda ziyaretinde bulundu. TÜİK Trabzon Bölge Müdürlüğü olarak Trabzon, Güm

TÜİK'den Canlı'ya veda ziyareti

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Trabzon Bölge Müdürü iken TÜİK Tarım ve Çevre İstatistikleri Daire Başkanlığı’na atanan Sebahattin Sarı Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı’ya veda ziyaretinde bulundu.

 

TÜİK Trabzon Bölge Müdürlüğü olarak Trabzon, Gümüşhane, Ordu, Giresun, Rize, Artvin illerine hizmet verdiklerini belirten Sebahattin Sarı, çalışmalarında Gümüşhane Belediyesi’nden her zaman destek gördüklerini söyledi. Gümüşhane halkının kendisine hizmet edeni nerde olursa olsun unutmadığını dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Canlı ise, belediyenin TUİK Trabzon Bölge Müdürlüğü ile her zaman uyum içinde olduğunu belirtti. Sebahattin Sarı ile çalışmaktan her zaman mutlu olduklarını belirten başkan Canlı yeni görevlerinde başarılar diledi. Başkan Canlı ziyaretin anısına içerisinde Gümüşhane fotoğrafları bulunan albümü Sebahattin Sarı’ya hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel