TÜFAD Ulusoy ve Sümer’le görüştü

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon şube Başkanı Nurettin Balaban, yönetim kurulu üyelerinden Çoşkun Kantekin, Ahmet Özen ve eğitim danışmanı Yrd.Dr.Hamit Cihan TÜFAD onursal Başkanı Özkan Sümer’le bir araya gelerek uzun bir toplantı yaptı

TÜFAD Ulusoy ve Sümer’le görüştü

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon şube Başkanı Nurettin Balaban, yönetim kurulu üyelerinden Çoşkun Kantekin, Ahmet Özen ve eğitim danışmanı Yrd.Dr.Hamit Cihan TÜFAD onursal Başkanı Özkan Sümer’le bir araya gelerek uzun bir toplantı yaptı.

Toplantıda TÜFAD Trabzon şube Başkanı Nurettin Balaban ‘ın TÜFAD Genel merkez toplantısında bazı konuları ifade ederken fikir ayrılığı konusundan sonraki süreçte çizeceği yolun ayrıntıları konuşuldu.

Balaban toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;
Gerek  antrenörlük, gerek kamudaki  26 yıllık çalışma hayatım ve gerekse TÜFAD yöneticilik hayatımda gece, gündüz,yorgunluk,uzak,yakın şehir düşünmeden,sağlığımı önemsemeden hep çalıştım.Bu çalışma bende bir hastalık. TÜFAD camiasında gerek Trabzon’da Gerek’se TÜFAD Genel Merkezinde bu hep böyle devam etti. Yeter artık bana ne hiç diyemedim. Bu nedenle TÜFAD’ a bağlı 18.000 üyenin yığınla sorunu karşısında bu sorunları kendimize dert edindinmedik. Daha fazla çalışmak,sorumluluk almak,daha fazla katkı sağlamak ve en önemlisi haksızlıkları karşı koyma adına bu yolda yılgınlık,korku,engel tanımadan kararlılıkla yürüdük.


Bu yolda yürürken önüne yürüdüğün insanlar çıkmaya kalkarsa o zaman,bu yoldaki kararlı yürüyüşe devam etmek için çareler arayacaksın. Bu konuda öncelikle şube yönetim kurulumuzla ,akabinde İstanbul’a giderek TÜFAD Genel merkezine inanılmaz maddi ve manevi katkıları olan TFF efsane Başkanı sayın Haluk Ulusoy ’la, sonrasında TÜFAD  eski Genel Başkanı  ve TÜFAD’ı onursal Başkanı  sayın Özkan Sümer ile bu konuları görüştük. İnşallah bu görüşmeler ve  bundan sonra yürüyeceğimiz yol Trabzon ve Ülke futboluna hayırlar getirir.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler