TTSO'nun yeniliğine bakın!

TTSO, 15 Nisan Salı günü Kredi Kayıt Bürosu’nun hizmet ve faaliyetlerinin tanıtılacağı bir toplantı düzenleyecek.Firmaların risk ve çek raporlarının yanı sıra bankalardan kullanılan bireysel kredi kartları da dahil olmak üzere ödemelerin zamanında yapılıp

TTSO'nun yeniliğine bakın!

TTSO, 15 Nisan Salı günü Kredi Kayıt Bürosu’nun hizmet ve faaliyetlerinin tanıtılacağı bir toplantı düzenleyecek.

Firmaların risk ve çek raporlarının yanı sıra bankalardan kullanılan bireysel kredi kartları da dahil olmak üzere ödemelerin zamanında yapılıp yapılmadığı ve halihazırda bankalara ne zaman ne kadar borcu olduğunun değerlendirilmesi ile hesaplanan kredi notu gibi bilgilere ulaşarak karşıdaki kişinin ya da kurumun finansal olarak güvenilirliğini sorgulayabilecek.

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu piyasalardaki güven unsurunun güçlenmesine katkı sağlayacak sistem hakkında tanıtımın yapılacağı toplantıya tüm işadamlarını davet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel