TTSO'dan İdmanocağı'na ödül

Türkiye Acıbadem 1.Ligine Şampiyon Olarak Yükselen Trabzon İdmanocağı Bayan Voleybol takımı Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ödüllendirildi.Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon’un adını büyük bir başarıya taşıya

TTSO'dan İdmanocağı'na ödül

Türkiye Acıbadem 1.Ligine Şampiyon Olarak Yükselen Trabzon İdmanocağı Bayan Voleybol takımı Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ödüllendirildi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon’un adını büyük bir başarıya taşıyan Şampiyon İdmanocağı Bayan Voleybol takımı sporcuları ve antrenörlerine düzenlenen törenle ödüllerini takdim etti.

Ödül töreninde konuşan Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, her başarının alkışlanması gerektiğini ifade ederek, “ İdmanocağı, Trabzon’un spor tarihinde köklü bir kulübümüzdür. Bayan Voleybol Takımı zorlu bir mücadelenin ardından Türkiye Acıbadem 1. Ligine şampiyon olarak yükselerek bizleri gururlandırdılar. Bu başarıyı Trabzon’a armağan eden Başta Kulüp Başkanı Mehmet Öz, Voleybol takımı sporcuları ve antrenörlerimizi ne kadar takdir etsek azdır. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu başarıyı ödüllendiriyoruz.” diye konuştu.

1.ligde başarının devam etmesini arzuladıklarını ifade eden Başkan Hacısalihoğlu tek tek sporcuları kutlayarak TTSO’nun ödülünü takdim etti. İdmanocağı Spor Kulüp Başkanı Mehmet Öz ise Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür ederek Başkan M. Suat Hacısalihoğlu şahsında bütün camiaya teşekkür etti. Başarının devam edeceğini yineleyen Öz, “Ödüller bizi yeni sezonda daha büyük başarılara imza atmak için motive etmiştir. Hedefimiz Avrupa’ya gitmektir.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler