TTSO'dan huzurevine ziyaret

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Trabzon Huzurevi’ne ziyarette bulunarak yaşlılarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Oda

TTSO'dan huzurevine ziyaret

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Trabzon Huzurevi’ne ziyarette bulunarak yaşlılarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

 

Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın kurum olarak her zaman huzurevine maddi manevi destekte bulunduğunu belirterek, “Yaşlılarımıza kucak açmak en büyük sorumluluğumuzdur. Toplum olarak bu sorumluluğu daha üst seviyelere taşımamız gerektiğine inanıyorum” dedi.

 

Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlılarla bir araya gelen Başkan Hacısalihoğlu,” Huzurevinde kalan yaşlıların her biri canlı tarih. Kendilerinden Trabzon’un geçmişini dinledik. Her bir yaşlımızın çok güzel Trabzon anıları var” diye konuştu.

 

Daha sonra Merkezin Müdürü Muhammet Durmuş ve Yardım Koruma Derneği Başkanı Havva Gümüş’ten bilgi aldı. Yapılan çalışmaları takdir ettiğini belirten Başkan Hacısalihoğlu, “Kamu ve Sivil toplumun güzel bir dayanışması ile sosyal sorumluluk anlamında Trabzon örnek bir çalışmayı bugünlere taşımıştır. Bugüne kadar emek verenlere ve halen bu emeği sürdürenlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

180 kişinin kaldığı Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin örnek bir kurum olduğunu ifade eden Başkan Hacısalihoğlu, yardımsever Trabzon halkının katkılarının da unutulmaması gerektiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler