TTSO'dan Gümrükçüoğlu'na 'Hayırlı olsun'

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy, TTSO Oda Başkanı Suat Hacisalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Meclis Başkanı

TTSO'dan Gümrükçüoğlu'na 'Hayırlı olsun'
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy, TTSO Oda Başkanı Suat Hacisalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. 
Meclis Başkanı Ulusoy, Başkan Gümrükçüoğlu’na başarılar diledi ve Trabzon’un daha da kalkınması ve gelişmesi için bundan sonrada ellerindeki imkanlar ölçüsünde desteklerinin devam edeceğini söyledi. Başkan Gümrükçüoğlu’nun geçen 5 yıllık dönemde başarılı bir belediye başkanlığı yaptığın kaydeden Ulusoy, Gümrükçüoğlu’nun bundan sonra da başarılı olacağına inandığını söyledi.
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu ise Başkan Gümrükçüoğlu’nu kutlayarak, “Hayırlı uğurlu olsun. Başarılarınızın devamını diliyorum. Hepimizin arzusu sizlerin bundan sonra da başarılı olması. Bu da şehrin başarılı olması anlamına geliyor” ifadelerini kulandı. Hacısalihoğlu, “Günümüzde artık şehirler yarışıyor. Bu yarışta Trabzon’un daha yukarılarda olmasını arzu ediyoruz. Bu dönem sizlere çok daha büyük görevler düşüyor. Geçtiğimiz dönem içerisinde ne yapabileceğinizi hep beraber gördük. Yeni dönemde çok daha güzel şeyler yapacağınıza inanıyorum. O güç sizde fazlasıyla var. Biz de Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman yanınızdayız. Desteklerimizi bundan sonra da sürdüreceğiz. Amacımız şehrin daha da gelişmesine hep birlikte katkı sağlamaktır. Tekrar başarılar diliyoruz” diye konuştu.
Başkan Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise 5 yıl boyunca yaptıkları çalışmalarda Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın çok büyük desteklerini gördüklerini ifade etti. Gümrükçüoğlu, “Sizlerden şehir ve vatandaşlarımız adına ne talep etmişsem büyük bir özveri ile hiçbirisine hayır demediğinizi yaşadım. Elinizdeki imkanlar ölçüsünde taleplerimizin hepsi karşılandı. Trabzon’un gelişmesine verdiğiniz katkılardan ötürü sizlere müteşekkirim. Trabzon Ticaret Odası gibi çok önemli ve güçlü bir kurumumuz olmasından dolayı çok şanslıyız. İyi ki sizler varsınız” şeklinde konuştu.
Başkan Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’u geleceğe taşıma adına çok önemli projelere hep birlikte imza atacaklarını kaydederek, “Yatırım Adası çok önemli. Bunun hazırlıkları sürüyor. Sayın Başbakanımıza yasal hazırlıkları açısından konuyu hemen arz edeceğiz. İşin baştan sıkı tutulmasıyla birlikte süreç içinde kazanılması mümkün. Onu da inşallah milletvekillerimizle, sizlerle beraber Trabzon’un sahasına gelmesini temin edeceğiz. Ayrıca havaalanına ikinci pist konusu da önemli. Zigana Tüneli çok önemli” ifadelerini kullandı.
20140407aw055462_02.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel