TTSO'dan Arsin OSB'ye çağrı!

Arsin Organize Sanayi Bölgesi’nin Yönetim Kurulu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.Yeni yönetime görevinde başarılar dileyen Başkan Hacısalihoğlu, TTSO olarak her türlü

TTSO'dan Arsin OSB'ye çağrı!

Arsin Organize Sanayi Bölgesi’nin Yönetim Kurulu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Yeni yönetime görevinde başarılar dileyen Başkan Hacısalihoğlu, TTSO olarak her türlü çalışmalarında kendilerine destek olacaklarını söyledi. OSB’deki firmaların her açıdan gelişmesi ve ihracata dönük çalışmalar içine girmesi gerektiğinin altını çizen Hacısalihoğlu, “İç piyasa tıkanınca pazarı genişletmek, dış pazarlara açılmak gerekiyor. Düşüncemiz hep dışa açılım olmalı. Trabzonlu firmaların gücü ihracata bağlı ama bu durduğumuz yerde olmaz. Birlikte hareket etmeliyiz ki, güçlü olalım” dedi.

OSB’deki firmaların TTSO’nun alt yapısını her zaman rahatlıkla kullanabileceklerini dile getiren Hacısalihoğlu, “Firmalara yönelik odanın düzenlediği eğitim programlarına mutlaka katılmalısınız. Bunun yanında odanın yurt içi ve yurt dışında yapılan çalışmalarına da iştirak etmenizde büyük yarar var. Projelerden faydalanma noktasında da, Trabzon ABİGEM’den yararlanabilirsiniz. Yurt dışındaki iş ve inceleme gezilerimize katılabilirsiniz. Kısacası her türlü ihtiyaçlarınızda odanın altyapısını kullanabilirsiniz” diye konuştu.

OSB Başkan Vekili Embiya Memişoğlu ise OSB’deki firmaların zaten TTSO üyesi olduğunu belirterek her türlü ihtiyaçlarında odadan destek almak istediklerini söyledi. OSB içinde bir endüstri meslek lisesi için söz aldıklarını ve bu konunun takipçisi olacaklarını dile getiren Memişoğlu, “OSB’deki firmalar açısından bu meslek lisesi büyük önem taşıyor. Biz bu konunun takipçisi olacağız. Bu kapsamda bayramdan sonra Ankara’ya bir ziyaret düzenlemeyi planlıyoruz” dedi.

Arsin OSB Başkanı Ahmet Alemdaroğlu’nun katılamadığı ziyarette OSB Başkan Vekili Embiya Memişoğlu ile yönetim Kurulu üyeleri Selçuk İskender, Koray Turan ve Salih Zeki Yılmaz yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel