TTSO'da seçim zamanı

 TRABZON-TTSO, Trabzon iş dünyasının en büyük sivil toplum örgütü olan Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri 3 Mayıs 2013 Cuma günü gerçekleştiriliyor.Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada 5 bin 811 seçmen üyenin 11 sandıkt

TTSO'da seçim zamanı

 

TRABZON-TTSO, Trabzon iş dünyasının en büyük sivil toplum örgütü olan Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri 3 Mayıs 2013 Cuma günü gerçekleştiriliyor.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada 5 bin 811 seçmen üyenin 11 sandıkta oy kullanacağı belirtildi. Sabah 08.00’de başlayacak olan oy verme işleminin akşam saat 17.00’de sona ereceği vurgulandı. TTSO hizmet binasında yargı gözetimindeki gerçekleştirecek seçimlerde 31 farklı meslek gurubunda 169 meslek komitesi üyesi ile 69 meclis üyesinin belirleneceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel