TTSO’da kimler kaybetti

Seçime damgasını vuran gelişme Ali Osman Ulusoy'un kimlerle ittifak yaptığına ilişkin iddialardı. Halen TTSO Meclis Başkanı olan Ali Osman Ulusoy'un, MÜSİAD ve TUSKON üyesi işadamları ile derin işbirliği içersinde olduğu  iddiası gün boyu kulislerde konuş

TTSO’da kimler kaybetti

Seçime damgasını vuran gelişme Ali Osman Ulusoy'un kimlerle ittifak yaptığına ilişkin iddialardı. Halen TTSO Meclis Başkanı olan Ali Osman Ulusoy'un, MÜSİAD ve TUSKON üyesi işadamları ile derin işbirliği içersinde olduğu  iddiası gün boyu kulislerde konuşuldu.

 

Yıllardır TTSO'da beraber hareket ettiği Cafer Hazaroğlu'nun yer aldığı 30. Meslek grubunda; Ali Osman Ulusoy'un karşı listede yer alması seçimin en şaşırtıcı gelişmesiydi. Ancak bu grupta yapılan seçimde Cafer Hazaroğlu'nun yer aldığı liste; Ali Osman Ulusoy'un yer aldığı listeyi geçerek seçimleri kazandı.  Ali Osman Ulusoy  karşısında seçimleri kazanan Hazaroğlu, seçim sonrası herhangi bir yorum yapmadı.

 

Seçimlerin ilginç bir sonucu da; kamuoyunda Ali Osman Ulusoy'a açık destek mesajları veren Kenan Bıyık'ın 34.Meslek Grubunda seçimi kaybetmesi oldu. Halen ANAP Rize Belediye Başkan Adayı olan Kenan Bıyık Eğitim, Danışmanlık ve Yayıncılar Grubunda seçimleri kaybetti. Ayrıca Sinan Velioğlu Madenciler grubunda ve Sadettin Kanca'da Medikalcilerde kaybedenler arasında yer aldı.

 

Dün yapılan seçimlerin dikkat çeken bir sonucu da Aydın Gündoğdu'nun  olduğu listenin kaybetmesiydi. 7.Meslek grubunda seçimlere giren; AK Parti Ekonomik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı ve MÜSİAD Trabzon Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunan Gündoğdu bu grupta seçimi kaybetti.

 

“TTSO'ya Yepyeni Yüz” sloganı ile 23.Meslek grubunda yola çıkan genç neslin temsilcisi Ömer Yiğit'in kaybetmesi de, sevenlerini üzdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel