TTSO Meclisi Başkanını belirleyecek

Kısa bir süre önce ünlü ve başarı iş adamı Ali Osman Ulusoy hayatını kaybetti. Sevenlerini yasa boğan Ulusoyûn vefatiyle Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis başkanlığı toplantısı boş kaldı.  Dün Ulusoy'un vafetinden sonra ilk defa meclis, başkan yardım

TTSO Meclisi Başkanını belirleyecek
Kısa bir süre önce ünlü ve başarı iş adamı Ali Osman Ulusoy hayatını kaybetti. Sevenlerini yasa boğan Ulusoyûn vefatiyle Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis başkanlığı toplantısı boş kaldı. 
 
Dün Ulusoy'un vafetinden sonra ilk defa meclis, başkan yardımcısı İbrahim Nalbant başkanlığında toplandı. Ulusoy’un meclis başkanlık koltuğu boş bırakıldı. Nalbant Ali Osman Ulusoy’un uzun yıllar odada meclis başkanlığı görevinde bulunduğunu belirterek oldukça hüzünlü olduğunu ifade etti. Ardından Ulusoy ve daha önce meclis çatısı altındaki görev alan meclis üyeleri için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
 
MECLİS BAŞKANLIĞI SECİMİ İSE BUGÜN YAPILACAK
 
Nalbant, önümüzdeki hafta odanın ev sahipliğinde yapılacak olan 3. Trabzon İpekyolu İş Adamları Zirvesi nedeniyle en uygun günün bugün olduğunu söyledi. Alınan kararla Bugün saat 11.00 da Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi toplanıyor.
 
GELİŞMELİ AKTARACAĞIZ....

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel