TTSO, Denktaş'ı unutmadı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın Kıbrıs Türk halkı ve Türk milleti için büyük bir kayıp olduğunu söyledi.Hacısalihoğlu, KKTC kuru

TTSO, Denktaş'ı unutmadı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın Kıbrıs Türk halkı ve Türk milleti için büyük bir kayıp olduğunu söyledi.

Hacısalihoğlu, KKTC kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın vefatı nedeniyle yayımladığı mesajda, Denktaş’ın ömrünü Kıbrıs Türk halkının özgürlüğüne ve adada barışa adadığını ifade etti. 

Türk milletinin her zaman Rauf Denktaş’ın yanında yer aldığını ifade eden Hacısalihoğlu, “Büyük devlet adamı, KKTC kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, Kıbrıs Türk halkının özgürlük ve eşitlik mücadelesinin sembolü olmuştur.

Gerek resmi görevleri sırasında gerekse ömrünün son döneminde anavatandan kendisine destek ziyaretinde bulunan herkese kucak açmıştır. 2010 yılında odamızın bir heyetle kendisine yaptığı ziyarette Karadenizliler'e ve Trabzonlular'a duyduğu sevgisini bir kez de daha bizlere ifade etmişti” dedi.

Başkan Hacısalihoğlu, merhum Rauf Denktaş’a Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere, Türk milletine ve Kuzey Kıbrıs Türkleri'ne başsağlığı diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel