TTB'nin yıl sonu meclis toplantısı

Trabzon Ticaret Borsası'nın (TTB) yıl sonu meclis toplantısı yapıldı. TTB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, TTB'deki toplantıya, TTB Meclis Başkanı Mehmet Cirav ile eski TTB Meclis Başkan Vekili Mehmet Soytürk ve öteki ilgililer katıldı.      Fındık ihr

TTB'nin yıl sonu meclis toplantısı

Trabzon Ticaret Borsası'nın (TTB) yıl sonu meclis toplantısı yapıldı. 

TTB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, TTB'deki toplantıya, TTB Meclis Başkanı Mehmet Cirav ile eski TTB Meclis Başkan Vekili Mehmet Soytürk ve öteki ilgililer katıldı. 
     
Fındık ihracatının büyük kısmının yapıldığı Avrupa piyasasının değerlendirildiği toplantıda konuşan Cirav, iç ve dış piyasada oluşan istikrarın fındığın her aşamasına yansıyacağını, bunun da ekonomik kazanım demek olduğunu söyledi. 
     
Soytürk ise Avrupa'daki ekonomik krizin büyük şirketleri etkilediğini, halkı fazla etkilemediğini belirterek, ''Türkiye'nin dış ticaretinde bir azalma olmaması bunun göstergesidir. Piyasada özellikle fiyatta istikrarın sağlanması, Türk fındığına olan talebi arttıracaktır. Çünkü istikrarlı piyasa ile önünü gören sanayici daha çok fındık kullanmayı tercih ediyor. Türkiye tanıtımı da arttırınca fındık ihracatı yükselecektir'' dedi. 
   
Toplantıda, TTB üyeleri ile görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel