TTB’da meclis başkan vekili seçildi.

Ak Parti Yomra İlçe Başkanı Eyüp Ergan TBB'de meclis başkan vekili oldu.2009’da yapılan seçimle Demçay Gıda San.ve Tic.A.Ş.’den TTB Meclis üyeliğine ve buradan Meclis Başkan Vekilliği’ne seçilen Kemal Kahraman’ın şirketinden ayrılması üzerine, borsadaki g

TTB’da meclis başkan vekili seçildi.

Ak Parti Yomra İlçe Başkanı Eyüp Ergan TBB'de meclis başkan vekili oldu.

2009’da yapılan seçimle Demçay Gıda San.ve Tic.A.Ş.’den TTB Meclis üyeliğine ve buradan Meclis Başkan Vekilliği’ne seçilen Kemal Kahraman’ın şirketinden ayrılması üzerine, borsadaki görevi de sona erdi ve yasa gereği yerine Demçay Gıda San.ve Tic. A.Ş. adına sahibi Veysel Kahraman geldi.

Veysel Kahraman ile birlikte 14 kişilik mecliste başkan vekilliği için seçim yapıldı ve Eyyüp Ergan oy birliği ile bu göreve getirildi.

Birlik Tarım Ürünleri Şirketi adına TTB Meclisine seçilen Eyyüp Ergan, KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun olup, evli ve 5 çocuk babası. Eyyüp Ergan, aynı zamanda olarak da görev yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler