TSYD Trabzon Etkinlikleri başlıyor

TSYD Trabzon şubesi “Oku, Dinle, Anlat, Spor Yap” sloganı ile “TSYD Trabzon Etkinlikleri” düzenliyor.

TSYD Trabzon Etkinlikleri başlıyor

TSYD Trabzon Şubesi kültür, spor ve futbol kapsamlı farklı bir etkinliği gerçekleştirmek için çalışma yaptı. “Oku, Dinle, Anlat, Spor Yap” sloganı ile “TSYD Trabzon Etkinlikleri” adı altında Mehmet Tan Futsal Turnuvası ağırlıklı organizasyonu, 15 Kasım-15 Aralık 2018 tarihleri arasında organize edecek. Organizasyonda Futsal Turnuvasının yanı sıra, Dart yarışması, paneller ve seminerler organizasyonu yapılacak.

TSYD Trabzon Şubesi’nden yapılan açıklamada Turnuvayı düzenlemekteki amacı Trabzon’da ki basın kuruluşları arası diyalogu geliştirmek, aileler arası kaynaşmayı sağlamak ve sürekli gelişerek değişen spor faaliyetleriyle ilgili basınde görev yapanları bilgilendirmek olduğu belirtildi. Bu kapsamda 15 Kasım tarihinde başlayacak olan Mehmet Tan Futsal Turnuvası’na basın mensuplarının ve spor faaliyetleri içerisinde yer alan kurumların katılımını beklendiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel