TSİAD'tan KTÜ Rektörüne ziyaret

Trabzon Sanayici ve İş Adamları Derneği (TSİAD) Yönetim Kurulunun Karadeniz Teknik Üniversitesi (Ktü) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen'i ziyaret ettiği bildirildi.TSİAD'dan yapılan yazılı açıklamada, TSİAD Başkanı Yalçın Orhan ve bereberindeki yönetim kurul

TSİAD'tan KTÜ Rektörüne ziyaret

Trabzon Sanayici ve İş Adamları Derneği (TSİAD) Yönetim Kurulunun Karadeniz Teknik Üniversitesi (Ktü) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen'i ziyaret ettiği bildirildi.

TSİAD'dan yapılan yazılı açıklamada, TSİAD Başkanı Yalçın Orhan ve bereberindeki yönetim kurulu üyelerinin Ktü Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen'i makamında ziyaret ederek, bir süre görüştükleri belirtildi.

Açıklamada, Orhan'ın ziyarete ilişkin şu görüşlerine yer verildi:

"İş dünyası da yerel ve bölgesel kalkınma da Ktü'süz olmaz. Trabzon iş dünyasının mensupları olarak, Ktü ile ilişkilerimizi bundan böyle derin bir paydaşlık ilişkisi içinde sürdüreceğiz. Ktü ile TSİAD ilişkilerini koordine etmek üzere bir görevlendirme yapılacaktır. Bu nedenle ilişkilerimiz derinleşerek gelişecektir. Ele aldığımız konuların Trabzon'a da olumlu yansımaları olacaktır. Ktü'nün iş dünyası ile geliştireceği ilişkilere vereceğimiz katkı artarak devam edecektir. Bunu karşılıklı teyit etmekten büyük mutluluk duyduk."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel