TSİAD'ın gecesi ertelendi

TSİAD'ın gecesi şehitler nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.22 Ekim’de Trabzon İş Dünyasını eşleriyle birlikte bir araya getirmeyi planlayan Trabzon Sanayici İş Adamları Derneği (TSİAD) bu sabah Hakkari Çukurca'da 26 askerimizin şehit olduğu hain saldır

TSİAD'ın gecesi ertelendi

TSİAD'ın gecesi şehitler nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

22 Ekim’de Trabzon İş Dünyasını eşleriyle birlikte bir araya getirmeyi planlayan Trabzon Sanayici İş Adamları Derneği (TSİAD) bu sabah Hakkari Çukurca'da 26 askerimizin şehit olduğu hain saldırı nedeniyle Kasım ayına ertelendi.

TSİAD Başkanı Yalçın Orhan, 26 askerimizin şehit edilmesi nedeniyle, "Biz de gecemizi ileri bir tarihe erteledik. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Büyük Türk milletinin başı sağolsun. Trabzon Novotel'de 22 Ekim'de yapılacak olan gecemizi erteledik Kasım ayı içerisinde yapacağız. Bu konuya ilişkin gerekli açıklamayı daha sonra yapacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel