TSİAD”da yeni görev dağılımı yapıldı

Trabzon Sanayici ve İşadamlarının 10. Olağan Genel Kurulu  sonucu seçilen yeni yönetim ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi. Yapılan toplantı sonunda Başkanlığı Nezih Onur, Başkan yardımcılığına, Hasan Kamil Hayali ve Aytaç Aydoğan, Ma

TSİAD”da yeni görev dağılımı yapıldı

Trabzon Sanayici ve İşadamlarının 10. Olağan Genel Kurulu  sonucu seçilen yeni yönetim ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi. 

Yapılan toplantı sonunda Başkanlığı Nezih Onur, Başkan yardımcılığına, Hasan Kamil Hayali ve Aytaç Aydoğan, Mali Saymanlığa Sırrı  Eren ve Genel Sekreterliğe Melike Savaş getirildi.
 
Ayrıca Serkan Aytekin; Ankara sorumlusu, Ertuğrul Doğan; Federasyonlar  sorumlusu, Seçkin Kanca, Murat Yavuz ve Tayfun Denizer; Üyelerle ilişkiler sorumlusu , Fatih Mengüç; Proje geliştirme sorumlusu, Dursun Ali Sakarya;  Dergi ve internet sorumlusu, Serdar Boğoçlu”da sosyal ilişkiler sorumlusu olarak görev aldı.
 
Yapılan kongreyle ne kadar seçkin ama mütevazi bir dernek olduklarının ortaya çıktığını belirten yeni başkan Nezih Onur, yeni dönemde de Trabzon iş dünyasını ilgilendiren tüm konuların bir parçası olacaklarını belirterek yeni yönetim Kurulunu oluşturan arkadaşlarına başarılar diledi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler