TSİAD iftar yapmadı ve...

Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği (TSİAD) Yönetim Kurulu, bu yılki iftar yemeği programının yerine Afrika’ya maddi yardımda bulunma yönünde karar aldı.Konuya ilişkin açıklama yapan TSİAD Başkanı Yalçın Orhan, Afrika’da son dönemde yaşanan kuraklık ne

TSİAD iftar yapmadı ve...

Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği (TSİAD) Yönetim Kurulu, bu yılki iftar yemeği programının yerine Afrika’ya maddi yardımda bulunma yönünde karar aldı.

Konuya ilişkin açıklama yapan TSİAD Başkanı Yalçın Orhan, Afrika’da son dönemde yaşanan kuraklık nedeniyle 40 milyonun üzerinde insanın açlık ve ölüm tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını belirterek “İçinde bulunduğumuz Ramazan ayında TSİAD olarak her yıl düzenlediğimiz geleneksel iftar yemek programının yerine Afrika’da yaşanan felaketle karşı karşıya olan insanlara yardım yapmayı tercih ettik. Bir insanlık görevi olarak gördüğümüz bu kararımızın o felaketi yaşayan insanlara bir nebze de olsa ilaç olmasını umuyoruz. Başta Somali olmak üzere Afrika’nın büyük bölümünde yaşanan açlık felaketinin bir insanlık dramına dönüştüğüne de işaret eden Başkan Orhan, “Başlatılan yardım kampanyalarına herkes kendine göre bir nebze destek olduğu takdirde belki de bir çocuğun hatta bir ailenin hayatının kurtuluşuna vesile olunacaktır. Bu açıdan yardım kampanyalarına da Trabzon Sanayici İşadamları Derneği olarak da destek verdiğimizi belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler