TSİAD duayenleri getiriyor

Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği (TSİAD) Başkan Yardımcısı Hasan Kamil Hayali yaptığı yazılı açıklamada, "Tüm dünya ile birlikte Türkiye'nin de etkileneceği kriz ya da fırsat söylentileri ile çalkalanan bir dönemden geçmekteyiz. 2012, kimine göre fı

TSİAD duayenleri getiriyor

Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği (TSİAD) Başkan Yardımcısı Hasan Kamil Hayali yaptığı yazılı açıklamada, "Tüm dünya ile birlikte Türkiye'nin de etkileneceği kriz ya da fırsat söylentileri ile çalkalanan bir dönemden geçmekteyiz. 2012, kimine göre fırsat, kimine göre de kriz yılı olacak öngörüsü var" dedi. 

Hasan Kamil Hayali yaptığı açıklamayı şöyle sürdürdü: "2012 yılını ekonomik açıdan çok önemsiyoruz. Ancak, AB’deki siyasi ve ekonomik belirsizlikler, yüksek cari açık seviyesi, kurlardaki belirsizlik gibi ciddi soru işaretleri ile karşı karşıyayız. Trabzon iş dünyasını bilgilendirmek amacı ile konunun duayenleri Prof. Dr. Deniz Gökçe ile Prof. Taner Berksoy’u Trabzon’a davet ettik"

Başkan Yardımcısı Hayali, TSİAD “Ticaret Akademisinin” de ilk etkinliği olacak olan “2012 yılı Türkiye ve Dünya ekonomisi için öngörüler” konulu panelin Zorlu Grand Otelde 25 Ocak 2012/Çarşamba, saat 15:00’da gerçekleştirileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel