TS-FB maçı için üst düzey güvenlik

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, 10 Mart günü Trabzon Avni Aker Stadyumu’nda oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili bir dizi tedbirler alınacağını belirterek, maçın gergin bir ortamda geçmemesi adına her kesimden gruplarla görüşeceklerini söyl

TS-FB maçı için üst düzey güvenlik

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, 10 Mart günü Trabzon Avni Aker Stadyumu’nda oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili bir dizi tedbirler alınacağını belirterek, maçın gergin bir ortamda geçmemesi adına her kesimden gruplarla görüşeceklerini söyledi.

Vali Öz, konuyla ilgili açıklamasında gerekirse evlerin balkonlarına güvenlik güçleri yerleştireceklerini belirterek herkesi sağ duyulu olmaya çağırdı. Vali Öz, “Fenerbahçe maçıyla ilgili valilik olarak tedbirlerimizi alacağız. Gerekirse evlerin balkonlarına güvenlik güçlerimizi yerleştireceğiz. Maçın gergin bir ortamda geçmemesi için ilgili tüm kesimlerle bir araya gelerek ortamı yumuşatma adına girişimlerimiz olacak. Ancak her şey kafada bitiyor. Eğer insanımızın kafasına olay çıkarmayı koymuşsa bunu önleme adına fazla bir şey yapamazsınız. Biz de valilik olarak bu konudaki gerekli tüm tedbirlerimizi alacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler