Trebzonspor'un hakkını yediler

 HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç seçim döneminden bugüne geçen dönemi değerlendirdi. HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç, 2011 genel seçimlerinin bir yılını değerlendirdi. Zamanın su gibi akıp geçtiğini dile getiren Malkoç, “Türk

Trebzonspor'un hakkını yediler

 HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç seçim döneminden bugüne geçen dönemi değerlendirdi.

 HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç, 2011 genel seçimlerinin bir yılını değerlendirdi. Zamanın su gibi akıp geçtiğini dile getiren Malkoç, “Türkiye geçen sene bu zamanlar seçim heyecanı içindeydi. AK Parti bakanlarının ve milletvekillerinin yaptığı vaatler vardı. Aradan geçen bir yıl sürede vaat edilen ve gerçekleştirilenlerin değerlendirilmesi yapıldığında iktidarın Trabzon’a karşı sorumluluklarının yerine getirilmediğini görüyoruz” dedi.

 

Futboldaki şike olayına da değinen Malkoç, şu ifadelere yer verdi: “Başbakan şike olayında Trabzonsporluları üzmüştür. Başbakan Fenerbahçe sevgisini başbakanlık makamında kullanarak Trabzonsporlulara ve Trabzon Halkına taşımaması gerekir.” Teşvik paketinde Trabzon’a büyük haksızlık yapıldığını kaydeden Malkoç, “Trabzon’un teşvikte büyük illerle aynı kefeye koyulması kabul edilemez. Nüfus kayıtlarına baktığımızda bundan 25 yıl önce Trabzon’un nüfusu 756 bin idi. Şu anda ise 757 bin civarında. Bu memlekette hiç genç yok mu? Son on yılda nüfus azalışı hızla sürmüştür. Nüfus kayıtları bunu ortaya koyuyor. Trabzon her yıl 25 bin ile 40 bin arasında göç veriyor. Nasıl olurda Trabzon’u teşvikte hak ettiği yere koymasınız. Bunun hesabının verilmesi lazım. Sürmene’ye tersane koyulacaktı. 5 bin kişi işe başlayacaktı.

Bunlar ne oldu? Sürmene tersanesinin akibeti ne? Aradan bir yıl geçti, hiç kimse bir şey açıklamıyor. Tersane olmadı burası lojistik üst yapılacak. Bu mudur iktidarın vat ettikleri?bu neyin lojistik üstü olacak? Bu konuda bakan ve milletvekili arkadaşlar konuşurken lütfen dikkatli konuşsunlar. Tersaneyle ilgili yapılan açıklamalar hala halkın kulağında taze duruyor. Biz HAS Parti olarak iktidarın yaptığı işlerin takipçisiyiz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel