Trazon SGK’da hüzün ve sevinç!

Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'ne bağlı Karadeniz Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü olarak görev yapan Hicran Çakmakçı, Çankırı SGK İl Müdürü oldu. Çakmakçı’ya mesai arkadaşları İkram Sofrasında bir veda yemeği ile düzenledi.ARTVİNLİLERDEN HEMŞERİLERİNE

Trazon SGK’da hüzün ve sevinç!

Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'ne bağlı Karadeniz Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü olarak görev yapan Hicran Çakmakçı, Çankırı SGK İl Müdürü oldu. Çakmakçı’ya mesai arkadaşları İkram Sofrasında bir veda yemeği ile düzenledi.

ARTVİNLİLERDEN HEMŞERİLERİNE JEST

SGK Trabzon İl Müdürü Musa Bulut kurum olarak duydukları mutluluğu ve hüznü bir arada yaşadıklarını dile getirerek “Birlikte görev yaptığımız mesai arkadaşımızın aramızdan  ayrılmasından üzüntülüyüz elbette ama başarısından dolayı da hepimiz gururluyuz” diyerek Hicran Çakmakçı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi’de hemşerisi olan Hicran Çakmakçı’ya dernek olarak plaket verip yeni görevinde başarılarının devamını diledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel