Traktör Lastiği Hastanelik Etti

Ordu'nun Fatsa ilçesinde traktör lastiğinin çemberinin 5 metre havaya fırlattığı çocuk yaralandı.İlçeye bağlı Bolaman beldesinde lastikçi olan babasıyla birlikte traktör lastiğini değiştiren Deniz Baş (14), lastiğin havasının fazla vurulması nedeniyle hav

Traktör Lastiği Hastanelik Etti

Ordu'nun Fatsa ilçesinde traktör lastiğinin çemberinin 5 metre havaya fırlattığı çocuk yaralandı.

İlçeye bağlı Bolaman beldesinde lastikçi olan babasıyla birlikte traktör lastiğini değiştiren Deniz Baş (14), lastiğin havasının fazla vurulması nedeniyle havaya fırladı. 5 metre havaya fırladığı öğrenilen Baş, yere düşerek başından ve kalçasından ağır şekilde yaralandı. Babası İhsan Baş ve çevredekiler tarafından hemen Fatsa Devlet Hastanesi'ne götürülen çocuk, burada tedavi altına alındı. Deniz Baş'ın hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

Oğlunun başından bir an olsun ayrılmayan lastikçi İhsan Baş, "Bu tür olaylar milyon bir kere olur. O da bize rast geldi. Bu tür işlerde başı kopanların, vücudunun yarısı kesilenlerin olduğunu duyuyorduk. Bu defa talihsiz olay bizim başımıza geldi, ama ucuz atlattık" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler