TRAHAYKO hayvanlar için sokaklarda

Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği üyeleri, Sanat sokağında düzenlediği kermes ile Trabzon Belediyesi’nin denetimindeki havyan barınağına destek olmaya başladı. Dernek Başkanı Engin Barın, amaçlarının hayvanların daha iyi ortamda bakılmasını sağ

TRAHAYKO hayvanlar için sokaklarda

Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği üyeleri, Sanat sokağında düzenlediği kermes ile Trabzon Belediyesi’nin denetimindeki havyan barınağına destek olmaya başladı.

 
Dernek Başkanı Engin Barın, amaçlarının hayvanların daha iyi ortamda bakılmasını sağlamak amacıyla bu kermesi düzenlediklerini söyledi. Trabzon Belediyesi ile bu konuda iş birliği içerisinde olduklarını da belirten Barın, “Bu kermesten kazandığımız paraları Hayvan barınağı için harcayacağız. Trabzon’a iyi bir barınak kazandırmak için dernek olarak gerekli bütün başvurularımızı yaptık” dedi. 
 
Öte yandan Trabzon hayvanları koruma ve yaşatma derneği 7 Ekim 2012 saat 13.00’da Ganita önünde toplanarak saat 14:00'da “Hayvan Hakları” için yürüyüş düzenleyecek. 
 

3 günü hayvanların etkinliklerine ayıracak olan TRAHAYKO 4 Ekim Candan Kolejinde 13: 15’de Hayvanlar ile ilgili seminer düzenleyecek.

 
Aynı gün içerisinde başka bir okula da giderek hayvan haklarından bahsedecek olan TRAHAYKO İskenderpaşa İlköğretiminde seminer düzenleyecek.
 
5 Ekimde son seminerini ise Uğurlu ilk öğretim okulunda 13:00’da düzenleyeçekler
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel