Trafikte yol verme kavgası!

Ordu'da TIR sürücüsü ile otomobil sürücüsünün kavgasına, yakınlarıda katılınca trafik, ringe dönüştü.Ordu'da Bahçelievler Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki kavşakta Ordu-Samsun istikametine seyir halinde olan 48 YT 162 plakalı otomobil ile 05 LT 962 pl

Trafikte yol verme kavgası!

Ordu'da TIR sürücüsü ile otomobil sürücüsünün kavgasına, yakınlarıda katılınca trafik, ringe dönüştü.

Ordu'da Bahçelievler Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki kavşakta Ordu-Samsun istikametine seyir halinde olan 48 YT 162 plakalı otomobil ile 05 LT 962 plakalı TIR'ın sürücüsü yol verme tartışması sonucu kavgaya tutuştu. Kavşakta görevli trafik polislerinin ayırmaya çalıştığı kavgaya, sürücü yakınlarının da dahil olmasıyla trafik ringe dönüştü. Otomobil sürücüsü, eşi ve oğluyla yaka paça dövmeye çalıştığı TIR şoförünün imdadına da arkadaşı yetişti. Çıkan kavgada otomobildeki kadın yere düşüp ezilme tehlikesi geçirirken polislerde arada kaldı.

Takviye polislerinde gelmesiyle kavga güçlükle yatıştırıldı. Sürücüler de birbirinden şikayetçi olmayarak yollarına devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel