Trabzzon'da fuhuşa 4 tutuklama

 Trabzon'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen fuhuş ve insan ticareti operasyonu doğrultusunda, aralarında "Ermenistan'ın Son Patroniçesi" olarak bilinen fuhuş çetesi lideri Ermeni uyruklu Guhar K. ile birlikte 18 kişi gözaltına alınırken, bu kiş

Trabzzon'da fuhuşa 4 tutuklama

 Trabzon'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen fuhuş ve insan ticareti operasyonu doğrultusunda, aralarında "Ermenistan'ın Son Patroniçesi" olarak bilinen fuhuş çetesi lideri Ermeni uyruklu Guhar K. ile birlikte 18 kişi gözaltına alınırken, bu kişilerden 4'ü tutuklanarak cezaevine konuldu.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan ve aralarında kamu görevlisi olduğu da öğrenilen 18 kişi yoğun güvenlik önlemleri altında "çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, yönetmek, örgüte üye olmak, örgüte yardım ve yataklık yapmak, yurda illegal yollardan fuhuş amaçlı kadın sokmak, fuhuş amaçlı insan ticareti yapmak, zorla fuhuş yaptırmak ve fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek" suçlaması ile adliyeye çıkarıldı.

Adliyeye çıkarılan şahıslar aralarında Guhar K.'nın da bulunduğu 4 kişi, akşam saatlerinde nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel