Trabzon'un yeni gazetesi yayın hayatına başladı.

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde Yusuf Öztürk’ün sahibi olduğu Karadeniz’de İstikbal Gazetesi yayın hayatına başladı.Günlük olarak yayınına başlayan gazetenin başta Büyükliman Bölgesi’nin ve Trabzon’un sesi olacağını söyleyen Öztürk, “Doğru ve objektif bir

Trabzon'un yeni gazetesi yayın hayatına başladı.

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde Yusuf Öztürk’ün sahibi olduğu Karadeniz’de İstikbal Gazetesi yayın hayatına başladı.

Günlük olarak yayınına başlayan gazetenin başta Büyükliman Bölgesi’nin ve Trabzon’un sesi olacağını söyleyen Öztürk, “Doğru ve objektif bir yayın politikasıyla Büyükliman Bölgesi’ne ve Trabzon halkına kaliteli bir yayın hizmeti vermek istiyoruz. İlk olarak aylık ve haftalık olarak çıkarttığımız gazetemizi şimdi de günlüğe çevirerek okuyucularımıza hizmet vermek istiyoruz. Destek veren tüm halkımıza teşekkür ediyor, kurum ile vatandaş arasındaki köprüyü en iyi bir şekilde sağlayacağımıza, halkın sorunlarını gündeme getirip çözüm  arayacağımıza kimsenin kuşkusu olmasın"  dedi.

Öztürk “Objektif gazeteciliği kendine ilke edinmiş Karadeniz’de İstikbal Gazetesi, tüm Büyükliman Bölgesi’nin ve Trabzon’un ortak malıdır. Bu anlamda tüm Büyükliman Bölgesi’nin ve Trabzon’un gazetesine sahip çıkmasını bekliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Karadeniz’de İstikbal Gazetesi’nin tüm halkımıza hayırlı olmasını dilerim.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler