Trabzon'un vizyon projelerinden biri

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ışıklandırması, havuzlarıyla Meydan Parkı'nın Trabzon'un vizyon projelerinden biri olduğunu söyledi. Gümrükçüoğlu, Meydan Parkı'nı ziyaret ederek burada vatandaşlarla sohbet etti. Meydan Parkı ikinci etap

Trabzon'un vizyon projelerinden biri

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ışıklandırması, havuzlarıyla Meydan Parkı'nın Trabzon'un vizyon projelerinden biri olduğunu söyledi.

 
Gümrükçüoğlu, Meydan Parkı'nı ziyaret ederek burada vatandaşlarla sohbet etti.
 
Meydan Parkı ikinci etap projesinin tamamlanmasıyla Trabzon'a çok büyük ve ferah bir alan kazandıracaklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, "Meydan Parkı'ndan daha fazla kişinin yararlanması için oturma gruplarının sayısını artıracağız. Bu alanda bin 500 metrekare olan yeşil alan miktarını 2 bin 300 metrekareye çıkardık. Ağaçların sayısını artırdık. Ayrıca ışıklandırmasıyla, havuzlarıyla Meydan Parkı Trabzon'un vizyon projelerinden biri olmuştur. Biz de her Trabzonlu gibi bu kenti seviyor ve bu şehre en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz" dedi.
 
Meydan Parkı'nın ikinci etabının da yapılacağını kaydeden Gümrükçüoğlu, belediyenin sosyal tesisleri ve otoparkının bulunduğu alana kadar uzatılacak Meydan Parkı'nın bir kent balkonu haline geleceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel