Trabzon'un uçan adamı

 Trabzon Havacılık Kulübü’nde görevli eğitmen Şener Bayraktar, otomobilinin arkasına taktığı paramotoru ile dikkat çekiyor.  Arabasının bagaj bölümüne yerleştirdiği paramotorunu görenlerin hayret ettiğini ve aracının dönen pervane ile çalışıp gittiğini sa

Trabzon'un uçan adamı

 

Trabzon Havacılık Kulübü’nde görevli eğitmen Şener Bayraktar, otomobilinin arkasına taktığı paramotoru ile dikkat çekiyor. 
 
Arabasının bagaj bölümüne yerleştirdiği paramotorunu görenlerin hayret ettiğini ve aracının dönen pervane ile çalışıp gittiğini sanan vatandaşların ilginç sorularına muhatap olduğunu belirten Bayraktar, "Otomobilim ile Trabzon trafiğinde giderken herkes yavaşlayıp bana ve otomobili incelemeye çalışıyor. Arabımı park ettiğimde ise herkes gelip meraklı sorular soruyor. Arabanın dönen pervaneyle gittiği sanan vatandaşlar pervanenin aslında paramotor eğitimi için kullanıldığı öğrenince şaşkınlıklarını gizleyemiyor" dedi. 
 
Özellikle haftasonları otomobili ile Trabzon'un yüksek kesimlerine giderek paramotor eğitimi verdiklerini ifade eden Bayraktar "Akyazı Tepesi, Sümela Manastırı, Uzungöl gibi yüksek rakımlı yerlere çıkarak bu sporu yapmaya ve öğretmeye çalışıyoruz. Tabi paramotoru getirip götürmek zor oluyor. Ben de çözümü paramotorun pervanesini aracımın arkasına monte etmekte buldum. Hem güzel bir görüntü oluşturuyor hem de kolaylık sağlıyor" diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel