Trabzon'un Turup sorunu ve tartışması!

Haber61.Net / Haber Servisi - Trabzon'un Araklı ilçesinde yapımı düşünülen Turup katı atık projesi her geçen gün bir ivme kazanırken dün Trabzon'da bazı yerel gazetelere de konu olmuştu. Bizlerde haber merkezi olarak dün Turup'a destek amaçlı bir haber ya

Trabzon'un Turup sorunu ve tartışması!

Haber61.Net / Haber Servisi - Trabzon'un Araklı ilçesinde yapımı düşünülen Turup katı atık projesi her geçen gün bir ivme kazanırken dün Trabzon'da bazı yerel gazetelere de konu olmuştu. Bizlerde haber merkezi olarak dün Turup'a destek amaçlı bir haber yapmıştık. Okurlarımızın yoğun istediği üzerine haberi tekrar yayınlamamız istendi. Haber Merkezi olarak Turup için tüm gücü ile mücadele eden Erdinç Yılmaz'a ulaştık ve Cumhurbaşkanlığının kendisine yollamış olduğu resmi evrak'ı kendisinden yayınlamak üzere rica ettik.

Konu ile alakalı Haber merkezimize açıklama yapan Erdinç Yılmaz, " Turup'un çöp olmaması için elimden geleni yaptım ve bura için Cumhurbaşkanlığa yazı gönderdim. BİMER'den şikayetlerimizi dile getirdik. Sonunda bana bir yazı gönderdiler. Yazıda "Çamburnu Kutlular sahasının ömrünü tamamlamasına 1,5 yıl kaldı. Bu nedenle atı tesisi her yönüyle birlikte 2. etap, olarak kullanılacak olan Araklı sahasının inşaatına başlanacaktır. Buranın 171 Bin dönümlük alanını elzem olarak demirlendirilmektedir." bende sizle bu resmi yazıyı paylaştım."dedi. 

Trabzon gündemine oturan ve bir anda Araklı'da sarsıntı yaratan Turup'un çöp dökülmesi için konuşan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Seçim öncesi biz Turup'a çöp tesisi yaptırmayacağız dedik ve seçimden sonra bizde bu sözümün arkasındayız. Çamburnu ve mevcut yerin genişletilmesi için çalışma yapıyoruz."dedi. 

2.20140417091623.jpg

1.20140417091719.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler