Trabzon'un sorunlarını çözmek için çalışıyoruz

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, beraberindeki İl Başkan Yardımcısı Köksal Boz ile birlikte kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Trabzon Şubesini ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Mahitapoğlu ve yönetim kuru

Trabzon'un sorunlarını çözmek için çalışıyoruz

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, beraberindeki İl Başkan Yardımcısı Köksal Boz ile birlikte kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Trabzon Şubesini ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Mahitapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette konuşan İl başkanı Günnar, Seçimlerden büyük bir başarı elde ederek çıktıklarını belirterek “Bu başarı vatandaşın başarısı, sizlerin başarısıdır. Sıkıntıları ve çıkmazları hepimiz biliyoruz. Meslek erbabı olarak sizlerde bunları gördünüz. Bu süreçte bazı sivil toplum örgütleri de ülkemiz üzerinde oynan oyunlara alet oldular.  Allah’a hamd olsun ki halkımız bu oyunları bozdu.

Onlara karşı da dikkatli ve sağduyulu davrandı vatandaşımız. Bayrağını ve milletini seviyor. Ekibimizle birlikte sizlerin desteği vatandaşımızın sağduyusu ile bu günlere geldik. Sayın başbakanımızın bütün Türkiye’yi gezdi, çalıştı çabaladı büyük gayret sarf etti. Sizlerde MÜSİAD oyunu bozanların içersinde yer aldınız. Oyunları kurgulayanlara karşı dikkatli ve sağduyulu davrandınız. Hep birlikte ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenlere karşı güzel bir cevap verdik. MÜSİAD’ın İş dünyasına olduğu kadar toplumun diğer kesimleri için de örnek güçlü bir Sivil Toplum Kuruluşu. Bizlerde siyasiler olarak Ülkemizin ve Trabzon’umuzun gelişmesi için siz değerli işadamlarımızın her zaman yanında olduk bundan sonrada olmaya devam edeceğiz” dedi.

MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Hanefi Mahitapoğlu’da konuşmasında “Bizlere her zaman verdikleri desteklerden dolayı AK Parti İl Başkanı Sn. Dr. Adnan Günnar’a ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. İl yönetiminde olup bizimde yönetim kurulumuzda olan arkadaşlarımız var. 30 Mart yerel seçimlerinde elde edilen başarıdan ötürü kendilerini tebrik ediyorum. MÜSİAD Trabzon Şubesi olarak ülkemizde istikrarın ve kazanımların devam etmesi noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Trabzon’da iş adamlarımızla sorunları çözme noktasında bir aradayız. Her ay yurdun çeşitli illerinde düzenlenen Genel İdare Kurulu toplantısı bu sefer Elazığ ilinde gerçekleşecek. Bu toplantının bu ayki konuğu Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Sn. Lütfü Elvan. Bizlerde Trabzon MÜSİAD olarak Trabzon’umuzun bu alandaki sorunlarını içeren dosyamızı bakanımıza ileteceğiz. Sizlerinde desteği ile Trabzon’da birlik ve beraberlik içinde huzur ve istikrarın devamı yönünde dernek olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler