Trabzon'un sekreteri kim olacak!

Büyükşehir kanununa göre, nüfusu 3 milyonun altındaki Belediyelerde 3 Genel Sekreter yardımcısı olacak. Bu 3 kadro muhtemelen Mustafa Akkaya, Cengiz Çolak ve Recep Köksal’a verilecek. Daire Başkanlıkları listesini de Başkan Gümrükçüoğlu tamamladı ve tebli

Trabzon'un sekreteri kim olacak!
Büyükşehir kanununa göre, nüfusu 3 milyonun altındaki Belediyelerde 3 Genel Sekreter yardımcısı olacak. Bu 3 kadro muhtemelen Mustafa Akkaya, Cengiz Çolak ve Recep Köksal’a verilecek. Daire Başkanlıkları listesini de Başkan Gümrükçüoğlu tamamladı ve tebligatlar an meselesi.
 
Kul Mu, Çakır Mı?
 
Genel Sekreterlik için Trabzon il özel idaresi Genel sekreterliğini 9 yıl yapan İbrahim Kul ile İstanbul Büyükşehir İmar Daire eski Başkanı Davut Çakır yarışıyor. Gümrükçüoğlu vizyon projeleri Çakır’la aşarım diyor. AK Parti Trabzon il örgütü ise ‘Köylere hizmet aksamamalı. Kul konuya hakim’ diyerek onda ısrar ediyor. Musa Bulut ise en güçlü alternatif olarak bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel