Trabzon'un köy yollarına neşter!

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon’daki köy yollarına neşter vurarak köy yollarının bir an önce yapılması için büyük gayret sarf edeceğini dile getirdi. Bıyıklıoğlu, Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen’le köy yollarının ya

Trabzon'un köy yollarına neşter!

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon’daki köy yollarına neşter vurarak köy yollarının bir an önce yapılması için büyük gayret sarf edeceğini dile getirdi. Bıyıklıoğlu, Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen’le köy yollarının yapımı için bir süre görüşerek fikir alışverişinde bulundu. Bıyıklıoğlu, Trabzon’daki tüm köy yollarının alt yapı ve üst yapı çalışmalarının yapılarak yolların asfalt ya da beton olması için düğmeye basılacağını dile getirerek, “Yollar bizim öncelikli hedeflerimizden bir tanesidir. Tüm insanlara hastalığında da cenazesinde de düğününde de bayramında da yol lazım ve bu yolları bir an önce bitirerek çözüme kavuşturmamız gerekmektedir” dedi. 

Trabzon için var gücümle çalışacağım

Halkın içinde olup Trabzon’un daha da büyümesi için var gücüyle çalışacağını kaydeden Bıyıklıoğlu, “Biz önceliğimizi Trabzon’a vereceğiz. Trabzon için kim taş üstüne taş koymuşsa Allah razı olsun diyoruz. Bundan sonraki bilgi birikimimizi milletvekili olarak Trabzon’un büyümesi için ortaya koyacağız ve Trabzon’u hep geleceğe taşıyacağız. AK Parti sadece ekonomiyi büyütmedi, sadece demokrasiyi derinleştirmedi, aynı zamanda yoksulluğu da ciddi anlamda azalttı. İstikrarın sürüp Türkiye’nin büyümesi için destek olan hemşehrilerimiz ve Trabzon’un kazanması için çok çalışmamız gerekmektedir” diye konuştu. Trabzon’un daha az gelişen ilçe ve beldelerini biraz daha ön plana çıkarma yönünde gayret edeceğini kaydeden Bıyıklıoğlu, Trabzon’un kalkınma ve büyüme konusundaki bilgi birikimini diğer ilçelerde de paylaşma konusunda ciddi gayretleri olduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler