Trabzon'un fethi film olacak!

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon'un fethinin de İstanbul'un fethi gibi filme uyarlanacağını açıkladı.

Trabzon'un fethi film olacak!

Haber61 / Haber Merkezi

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, 2016 yılını değerlendirdiği basın buluşmasında Trabzon'un fethinin filme çevrilmesi için çalışacaklarını açıkladı.


Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon'un fethinin de en az İstanbul'un fethi kadar önemli olduğunu belirterek, "Trabzon’un da fetih filmi çevrilsin. Neden olmasın. Tarihte çok güzel konular var. Bir film ve belgesel olabilir. İstanbul’un Fethi’nden sonra en önemli fetih Trabzon’un fethidir. Türkiye'de çok önemli yönetmenlerimiz var. Bunlarla Trabzon’u tanıtacağız. Bu filmi daha iyi çekmemiz lazım. Bunun için bir çalışma yapacağız. Ayrıca bundan sonra Trabzon'un fetih şenliklerini de çok daha görkemli yapacağız" dedi. 


 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler