Trabzon’un en etkili federasyonu kuruldu

Trabzon’da tüm muhtarların bir çatı altında toplanacağı Trabzon Muhtarlar Federasyonu kuruldu.Halka ilk adımda hizmetin en önemli temsilcileri olan muhtarların Trabzon’da tek çatı altında toplanacağı Trabzon Muhtarlar Federasyonu kuruldu.Kurucu başkanlığı

Trabzon’un en etkili federasyonu kuruldu

Trabzon’da tüm muhtarların bir çatı altında toplanacağı Trabzon Muhtarlar Federasyonu kuruldu.

Halka ilk adımda hizmetin en önemli temsilcileri olan muhtarların Trabzon’da tek çatı altında toplanacağı Trabzon Muhtarlar Federasyonu kuruldu.

Kurucu başkanlığını Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Soğuksu Mahallesi Muhtarı Bekir Aktürk’ün yaptığı Federasyon’un kurucu muhtarlıkları, Ortahisar Muhtarlar Derneği, Trabzon İli Tüm Muhtarlar Derneği, Vakfıkebir Muhtarlar Derneği, Araklı Muhtarlar Derneği ve Yomra Muhtarlar Derneği olarak kayıtlara geçti.

Yeni kurulan Trabzon Muhtarlar Federasyonu’nun kurucu başkanı Bekir Aktürk, muhtarların imkanlarının, güçlerinin, hizmet akslarının arttırılması için böyle bir örgütlenme ve güce ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek ‘Amacımız muhtarlık görevini yürüten arkadaşlarımızın bu önemli görevin tüm kazanımlarından Trabzon ve ilçelerinde hizmet veren bütün muhtarlarımızın azami bir şekilde faydalanmasını sağlamaktır. 5393 sayılı yasanın 9. Maddesi gereğince yerel yönetimlerin de muhtarlara gerekli destek ve kolaylığı sağlamalarına yer verilmiştir. İşte biz bu köprüyü kurmak, güçlü Trabzon’un en etkin STÖ’sünü oluşturmak için Trabzon Muhtarlar Federasyonu’nu kurduk. Kaliteli, sosyal faaliyetleri ön planda tutan ekonomisi güçlü olan bu örgütlenmemiz sayesinde halkımız mahallelerine daha fazla hizmet alacak, muhtarlık mesleğinin de standardı yükselecektir. İlerleyen günlerde Federasyonumuz icraat, etkinlik ve ziyaretleri ile sık sık gündeme gelecek, kamuoyu federasyonumuz hakkında geniş çaplı bilgi sahibi olacaktır’ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel