Trabzon'un coğrafi haritası çıkarılıyor

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Coğrafi Bölge Haritalandırılması Projesi'nin Türkiye'ye örnek olacağını söyledi.Vali Recep Kızılcık başkanlığında yapılan Coğrafi Bölge Haritalandırılması Projesi'nin tanıtım toplantısına ilçe kaymakamları, ilgili daire müdü

Trabzon'un coğrafi haritası çıkarılıyor

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Coğrafi Bölge Haritalandırılması Projesi'nin Türkiye'ye örnek olacağını söyledi.

Vali Recep Kızılcık başkanlığında yapılan Coğrafi Bölge Haritalandırılması Projesi'nin tanıtım toplantısına ilçe kaymakamları, ilgili daire müdürleri ve projeyi yürütecek EMİ firması yetkilileri katıldı.

Trabzon'da yapılması planlanan Coğrafi Bölge Haritalandırılması Projesi ile kamu çalışmaların rahatlayacağını, hizmette kolaylık sağlanacağını ve bu projenin ülkeye örnek olacağını ifade eden Kızılcık, "Sistemin iyi uygulanması için tüm ilgili kurumlar ile toplantı gerçekleştirdik. Birçok alanda koordinasyonu sağlamak amacıyla Amerika'da 911, Türkiye'de 112 diye adlandırılan sistem hizmetini ilimizde de hayata geçiriyoruz. Alacağımız kararların rasyonel gerekçelerini ortaya koymamızı, mevcut durumun tespitini sağlayacak olan bu sistemin uygulanması için büyük çaba sarf ettik" dedi.

Kızılcık, projenin vatandaş memnuniyetinin arttırılmasına katkı sağlayacağını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Projenin en önemli amacının mevcut durumun tespitidir. Bu anlamda yapacağımız çalışma Türkiye'ye örnek olacak. Bu çalışma ile ülkemizin milyonlarca dolarının heba edilmesi önlenecek. Hem de çok daha rasyonel kararların alınmasına katkı sağlayacaktır.

Mesela üç boyutlu fotoğrafı burada gören arkadaşlarımız daha iyi değerlendirme yapacaktır. 50 katlı binanın dahi milimine kadar ölçülerini size veriyor. Bu merkezi sistemle sorunların çözüm önerilerini bulacağız. Modern devlet vatandaşa anında hizmet edebilen, onun talebine cevap veren devlettir."

Toplantıda firma yetkilileri, proje hakkında sunum gerçekleştirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel