Trabzon'un çehresi değişiyor

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, merkeze bağlı Kutlugün Köyü’ne giderek vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi.Köy Muhtarı Nuri Sevim ile birlikte kahvehaneleri ziyaret ederek köy sakinleri ile çay içip sohbet eden Başkan Gümrükç

Trabzon'un çehresi değişiyor

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, merkeze bağlı Kutlugün Köyü’ne giderek vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi.

Köy Muhtarı Nuri Sevim ile birlikte kahvehaneleri ziyaret ederek köy sakinleri ile çay içip sohbet eden Başkan Gümrükçüoğlu, vatandaşlardan gelen istek, öreni ve talepleri tek tek not etti ve gereğinin yapılması için yetkililere talimat verdi.

Büyükşehirle birlikte köylerin daha iyi hizmet alacağını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, birlik ve beraberlik içerisinde tarih ve kültür kenti Trabzon’a en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını belirtti. Ziyaretlerde yaptıkları çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendiren Başkan Gümrükçüoğlu, yaptıkları ve yapımı devam eden büyük projelerle Trabzon’un çehresinin değişmeye başladığını ve kadirşinas Trabzon halkının bunu en iyi şekilde gördüğünü de sözlerine ekledi.    
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel