"Trabzon’un barışa ihtiyacı var"

AK PARTİ Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay, TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret ederek hedeflerini açıkladı. Atalay, Trabzon’a hizmet için emeği geçen eski bakanları, milletvekillerini hangi partiden olursa olsun herkesi kucaklayacakl

"Trabzon’un barışa ihtiyacı var"

AK PARTİ Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay, TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret ederek hedeflerini açıkladı. Atalay, Trabzon’a hizmet için emeği geçen eski bakanları, milletvekillerini hangi partiden olursa olsun herkesi kucaklayacaklarını söyledi.

Hizmet için herkesi kucaklarız

AK PARTİ Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Atalay, Trabzon’a kamu yatırımlarının gelmesinde öncülük yaptıklarını ifade ederek, “Spor tesisleri, öğrenci yurtları ve daha pek çok hizmeti şehrimize kazandırdık. Bu olimpiyatlar sadece spor anlamında değil bir şehri başta sona, kültür, sanat, sanayi ve turizmini de değiştirip, yatırımcıyı getirir” diye konuştu.

DAĞI TAŞIYLA HİZMET KAPSAMINA ALACAĞIZ

Trabzon’un her yöresine ilişkin ayrı ayrı çok önemli projeleri olduğunu belirten Atalay, “Biz Gençlik Spor Genel Müdürlüğü görevimiz esnasında Trabzon’umuzun bütün ilçelerine olimpiyatlar vesilesiyle çok önemli yatırımların yapılmasına öncülük ettik. Ve hiçbir ilçemiz arasında ayrım yapmadık. Trabzon’un bütün sınırlarıyla dağını-taşını her yerini bu kapsama alacağız” ifadelerini kullandı.

Trabzon için hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan ekip çalışmasını benimseyeceklerine işaret eden Atalay, “Bu şehre ekip çalışması yapabilecek cesur yürekli çalışkan, eski-yeni bütün siyasileri kucaklayacak, kurdeleleri herkesle birlikte kesecek siyasetçiler lazım. Biz bunu yapmaya talibiz. CHP’li Akif Hamzaçebi’yi de, MHP’li Koray Aydın’ı da kucaklayacağız” diye konuştu.

ADAYLIK KRİTERİ ÜZERİNE

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, Oda olarak proje ve çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Trabzon’a hizmet edecek adayın seçilmesinde kriterlerin önemine değinen Hacısalihoğlu, “Şehrimizde aday adayı sayısı oldukça fazla. Şehrimize hizmet edecek kim olacaksa onun seçilmesini arzu ederiz. İktidar partisindeki aday adaylarının fazlalığı ise malum. Bize göre de aday olabilecek ismin doğu ya da batı ilçelerimizden olması konusunda bir ayrıma gidilmemeli. Eğer hizmet getirecek isim ise gerekirse ikisi doğudan ya da ikisi batıdan olabilir. Böyle bir ayrıştırma yapmamak gerekiyor” diye konuştu.

SPOR OYUNLARI ÖNEMLİ

Hacısalihoğlu, Trabzon’da turizmin önemli bir lokomotif olacağına vurgu yaparak, “Sayın Atalay’ın bahsetmiş olduğu spor oyunları ve olimpiyatları da turizm yönünden büyük bir ivme kazandıracaktır. Bu yüzden de spor oyunlarını turizmin bir değeri olarak görmeliyiz” dedi.

 Hacısalihoğlu, Trabzon’da turizmin gelişmesinin başta ticaret olmak üzere diğer sektörlerin de gelişmesine vesile olacağını kaydetti. Hacısalihoğlu Trabzon’a hizmet edecek siyasilerle de her zaman işbirliğine hazır olduklarını sözlerine ekledi. Ziyaretin sonunda TTSO Başkanı Hacısalihoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay’a Trabzon İçin Gelişim Stratejisi, DOKAP Eylem Planı ve Kış Turizmi Master Planları’nı içeren kitap ile dokümanları takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler