Trabzon'un anayasa katkısı olacak

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, ''Trabzon anayasa değişikliğine katkı koyacaktır'' dedi. Trabzon'da hafta sonu yapılacak ''Anayasa Vatandaş Toplantısı'' öncesinde, Vali Kızılcık başkanlığında, Valilik B Toplantı Salonunda değerlendirme toplantısı yapıldı. 

Trabzon'un anayasa katkısı olacak

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, ''Trabzon anayasa değişikliğine katkı koyacaktır'' dedi. 

Trabzon'da hafta sonu yapılacak ''Anayasa Vatandaş Toplantısı'' öncesinde, Vali Kızılcık başkanlığında, Valilik B Toplantı Salonunda değerlendirme toplantısı yapıldı. 

Toplantıya, Vali Kızılcık'ın yanı sıra Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Vali Yardımcısı Aziz Mercan, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu, Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği (TSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Orhan katıldı. 

Anayasa değişikliği kapsamında yapılan çalışmaları çok önemli bulduklarını ifade eden Vali Kızılcık, ''Trabzon anayasa değişikliğine katkı koyacaktır'' diye konuştu. 

Anayasa Vatandaş Toplantısı'na Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek, Anayasa Uzlaşma Komisyonu Üyeleri, Anayasa Platformu Girişim Grubu üyelerinin de katılmasının beklendiğini belirten Vali Kızılcık, 7 Nisan Cumartesi günü saat 10.00'da Dünya Ticaret Merkezi'nde yapılacak toplantıya herkesi beklediklerini söyledi. 

Toplumun tüm kesimlerinin katılımı ile yapılacak bir anayasanın, Türkiye için çok önemli olduğunu belirten Vali Kızılcık, ''Ülkemizin artık darbe dönemi anayasası ile yönetilemeyeceği ortadadır. Yapılan çalışmaları son derece önemli buluyoruz. Ortaya çıkacak anayasa, vatandaşlarımızın ve ülkemizin ihtiyaçlarını karşılayabilmeli.

Toplumumuzun tüm kesimlerinin anayasa değişikliği sürecine katkı koyması gerekiyor. Bu bağlamda ilimizde yapılacak Anayasa Vatandaş Toplantısı'na Trabzonlu hemşehrilerimin de gelerek, katkı koymaları son derece önemli'' dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler