Trabzon'un 2012 kaza raporu

 Trabzon'da 2012 yılında polis sorumluluk alanı içersinde meydana trafik kazalarında 23 kişi hayatını kaybederken, 2 bin 83 kişi de yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Trabzon'da geçen yıl 20 ölümlü kaza meydana gelirken, bu kazalar sonucu 23 kişi hayatını

Trabzon'un 2012 kaza raporu

 

Trabzon'da 2012 yılında polis sorumluluk alanı içersinde meydana trafik kazalarında 23 kişi hayatını kaybederken, 2 bin 83 kişi de yaralandı.
 
Edinilen bilgiye göre, Trabzon'da geçen yıl 20 ölümlü kaza meydana gelirken, bu kazalar sonucu 23 kişi hayatını kaybetti. Aynı yıl içerisinde meydana gelen bin 80 yaralamalı trafik kazasında da toplam 2 bin 83 kişi yaralanarak Trabzon'da çeşitli hastanelere kaldırıldı.
 
Maddi hasarlı kaza sayısı ise bin 617 olarak kayıtlara geçerken, kazaların çoğunun aşrı sürat ve hatalı sollama yüzünden meydana geldiği öğrenildi.
 
TRABZON'DA TESCİLLİ ARAÇ SAYISI 130 BİNİ GEÇTİ
 
Öte yandan Trabzon'da polis sorumluluk alanı içerisinde 2012 yılında tescil edilen araç sayısı 10 bin 359 olarak gerçekleşirken, toplam tescilli araç sayısı 130 bin 876 olarak kayıtlarda yerini aldı. Trabzon'da günde ortalama 28 araç tescil edilirken, trafik yönünden en önemli sorunun araç park meselesi olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel